Drijfdek

Een drijfdek van SteFos

Wanneer u moet beslissen over nieuwe opslagcapaciteit loont het om ook over een drijfdek na te denken. Dit kan tot wel 30% goedkoper zijn dan een spandek.

Toepasbaar
Zoekt u voor een bestaande silo een drijfdek of hebt u besloten een silo aan te schaffen met drijfdek? Neemt u dan contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen. Onze vakmensen zijn uiterst soepel en kunnen al snel de moeilijkste wensen omtoveren in realiteit. Daarnaast hebben we 35 jaar ervaring in de opslag van goederen. Dat geldt voor de landbouw, maar evenzeer op industrieel niveau. Opslag is meer dan een vat vol storten. Het moet niet alleen aan allerlei milieueisen en vergunningen voldoen. Het moet ook voor uw bedrijf een echte oplossing bieden. Daarnaast geldt dat het een toepassing voor vele jaren moet zijn en dat het past bij de filosofie die u en uw bedrijf heeft. Iedere silo, iedere opslag is daardoor individueel. Dat vergt kennis, ervaring en vakmanschap.

Kosten
Een belangrijke post bij de besluitvorming welke opslagvorm u kiest zijn natuurlijk de kosten. Niet slechts wat het kost om een opslag aan te schaffen. Ook het onderhoud, de levensduur en eventuele vervolgkosten spelen een rol. De optie drijfdek is ontstaan vanuit kostenoverweging. Doordat deze oplossing beduidend goedkoper is of omdat het de gelegenheid biedt minder zware wanden te nemen. Ene overkapping is zwaar en leunt op de wanden. Een drijfdek, het woord zegt het al, drijft in de opslagvloeistof. Er hoeft dus geen rekening met een (zware) overkapping gehouden te worden. Dat alles scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs. Het loont dan ook alles goed op een rij te zetten en na te denken waar de silo de komende jaren voor gebruikt zal worden. Wij adviseren u graag, denken met u mee als u dat wilt en zoeken met u naar de voor u perfecte oplossing. Met of zonder drijfdek.

Certificaat
Ons bedrijf is gespecialiseerd in opslag- en afdeksystemen. Onze producten zijn KIWA KOMO gecertificeerd. Wij bieden u een jarenlang garantie op al onze producten. Bij eventuele storingen of reparaties staan onze mensen voor u klaar en het spreekt vanzelf dat wij u ook ondersteunen -in sommige gevallen het zelfs voor u regelen, mocht u dat willen- om de benodigde milieuvergunningen te verkrijgen. Op onze website vindt u de nodige referenties. Stuk voor stuk tevreden klanten die ons toestemming hebben gegeven de bij hen geleverde producten te tonen. Hopelijk mogen we u binnenkort ook een tevreden klant noemen.

Andere onderwerpen:
Silokap | MestopslagBetonsilo | Mestzak | Mestbassins | Folie silo | Spankap | Mestsilo | Foliebassin