Mestzak

Mestzak, de ideale oplossing

Voor het opslaan van grote aantallen m3 mest in het open veld is de mestzak een goede oplossing. Waarom is de zak de ideale oplossing? Allereerst is het een goedkope oplossing. Er zijn geen graafwerkzaamheden nodig of andere ingrijpende maatregelen. Verder is de zak geheel gesloten, waarbij afsluiters, een mixluik en verschillende buizen zorgen voor de noodzakelijke afdracht van gas. Door middels van een talud rondom de locatie van de mestzak is de mestopslag mooi voor het oog verborgen in het veld. Wij hebben 30 jaar ervaringen in alles wat te maken heeft met de opslag van mest. U kunt bij ons dus rekenen op een goed advies met betrekking tot de opslag van mest in uw situatie. Ook kunt u rekenen op de juiste uitvoering van de mestopslag die u kiest. Wanneer u kiest voor een mestzak die door ons wordt aangelegd weet u dat u kiest voor kwaliteit. Onze folies (en andere toebehoren) zijn KIWA gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen. Ook hebben wij zelf het personeel in dienst dat zorgt voor de realisering van uw mestopslag. De zak wordt door onze eigen deskundige medewerkers aangelegd en ook onderhoud en service zijn bij ons in goede handen. Waar nodig, regelen wij ook uw vergunningen voor het aanleggen van een mestopslag in de vorm van een mest zak. U kunt aan ons dus alles uit handen geven en u heeft er zelf geen omkijken naar.

Voordelen van de mestzak
Behalve de eerder genoemde aantrekkelijke prijs heeft een bij ons aangeschafte mest zak nog meer voordelen: Snelle levering en snelle montage behoren tot de mogelijkheden. De mestzak is bovendien geschikt voor drijfmest of gier. De mestzak wordt compleet geleverd met ontluchtingspunten en is gemaakt van oerdegelijk materiaal, dat aan de hoogste eisen voldoet. Voor het roeren bestaan diverse roersystemen. Ook deze mestmixers leveren wij mee, zodat u een compleet systeem beschikbaar heeft. De mestzak is een flexibele opslag methode, die niet alleen snel te monteren maar ook eenvoudig te demonteren is. Ook als de ondergrond slap is kunnen wij de zak eenvoudig monteren. Verplaatsing is ook altijd mogelijk, eventueel door uzelf. De zak is van een zeer zware kwaliteit PVC gemaakt. Desgewenst kunt u de mestzaak binnen die termijn ook inruilen of verkopen. De mestzak houdt, vanwege de uitstekende eigenschappen en hoge kwaliteit, namelijk een vrij hoge restwaarde.

Kies voor SteFoS en u kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid
Dankzij onze 30 jarige ervaring kun u erop vertrouwen dat wij u kwaliteit en deskundigheid leveren. Verder hebben wij als voordelen:

 

  • Veiligheid: Wij werken volgens de strengste normen
  • Eigen personeel: onze eigen montageploeg staat voor u klaar
  • Maatwerk: Wij leveren iedere gewenste maat
  • Alles onder 1 dak: Wij hebben alle expertise in huis en kunnen alle materialen en producten leveren

Meer informatie over de mestzak
Waarschijnlijk heeft u nog vragen over uw keuze voor een mestopslag systeem. Wij staan u graag te woord en zullen u adviseren over de beste mogelijkheden voor de aanleg en montage van een mestzak bij uw bedrijf. Neemt u contact met ons op als u de aanschaf van een mestzak overweegt. Hoe vroeger u ons in de besluitvorming betrekt, des te beter kunnen wij u adviseren. Wij kunnen u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van mestopslag en over de specifieke oplossingen die geschikt zijn voor de mestopslag op uw bedrijf. Maak gebruik van onze kennis en kunde en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek over de aanschaf en montage van een mestzak.