Wie zijn wij

Wopereis Stefos opslagsystemen een begrip in de agrarische sector, industrie en bij waterzuiveringen voor het opslaan en afdekken van vloeistoffen.

Met de meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u standaard oplossingen aanbieden maar ook oplossingen op maat maken voor het afdekken en opslaan van vloeistoffen.

Jan Steenbergen is in 1984 begonnen in de mestopslag met Jan Steenbergen bv en doet dit nu nog steeds bij Wopereis Stefos opslagsystemen en is tevens lid van het College van Deskundigen “Agrotechniek”.

Wij leveren onze eigen ontwikkelde systemen en zijn dealer van al bestaande systemen. Onze eigen systemen hebben allemaal een systeem KOMO attest volgens BRL 2342 en de systemen waar wij dealer van zijn hebben uiteraard ook een systeem KOMO attest volgens BRL 2342.

Ook maken wij op aanvraag van onze klanten maatwerk oplossingen en denken graag met u mee.

Wij werken in verschillende segmenten waaronder in de landbouw, industrie en bij waterzuiveringen. Elk segment vraagt zijn specifieke kennis en die kunnen wij door onze jarenlange ervaring aan u leveren.

Ook voor keuringen kunt u bij ons terecht, wij hebben samenwerkingen met verschillende gecertificeerde keuringsbedrijven. Waarom doen wij dit niet zelf: omdat wij vinden dat een leverancier van systemen zijn eigen systemen niet moet gaan keuren, dit om onpartijdigheid zeker te stellen.

Schoonmaken van silo’s wordt steeds meer gevraagd omdat door vaak slecht mixen er een steeds dikkere laag in de silo achterblijft, ook dit bieden wij aan in samenwerking met gerenommeerde bedrijven die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ons devies is:

LEVEREN VAN KWALITEITS SYSTEMEN EN HET ONTZORGEN VAN ONZE KLANTEN