Foliebassin

Wopereis Stefos Opslagsystemen biedt u de beste foliebassin

Als u veel mest, water, slib of o.a. slurry moet opslaan heeft u daar opslagruimte voor nodig. Met een foliebassin heeft u een uitstekende en relatief goedkope opslagmogelijkheid waar u zeer veel mest, water, slib of slurry in kwijt kunt. Een SFS-Foliebassin is een uitgegraven put, bekleed met folie en met dijken die gemaakt zijn van de vrijgekomen grond. Een foliebassin kan in elke gewenste afmeting gemaakt worden. Het drijfkleed zorgt voor een goede afscheiding van o.a. het regenwater. Ook is een drijfkleed een goede methode om algengroei te voorkomen. De drijverbuizen in het drijfkleed zorgen voor de afvoer van gassen. De veiligheidsvoorschriften vereisen een hekwerk rondom het mestbassin. De taludbekleding kan worden aangebracht, een anti-worteldoek, ter bescherming van de dijken en om de groei van planten te voorkomen.

Profiteer van onze 30-jarige ervaring
Met onze 30 jaar ervaring zijn wij ver gekomen op het gebied van de levering van foliebassins maar ook op het gebied van alle reparatie en onderhoud, keuring en reiniging. Profiteer van onze jarenlange ervaring in de levering en aanleg van foliebassins.

Waarom kiezen voor Wopereis stefos Opslagsystemen voor uw foliebassins?

  • Veiligheid. Wij werken volgens de strengste veiligheidsnormen.
  • Eigen montageploegen.
  • Maatwerk in foliebassins.
  • Alles onder één dak Kwaliteit gegarandeerd; onze bassins en toebehoren zijn Kiwa/Komo gecertificeerd.

Als u kiest voor een foliebassin van Wopereis Stefos Opslagsystemen kiest u voor kwaliteit. Geen opdracht te groot of te klein voor ons en wij zullen u altijd voorzien van de juiste opslag oplossing. Wij verzorgen ook alle werkzaamheden rondom de aanleg van uw foliebassin, dat wil zeggen aanvragen vergunningen en gemeentelijke meldingen. U heeft er dus geen omkijken naar.

Foliebassin voor industriële toepassingen
Voor industriële toepassingen kunt u ook bij ons terecht voor de beste oplossing voor uw opslag. Denk hierbij aan de opslag van regenwater, slib, bluswater of oppervlaktewater. Wij kunnen u alle soorten opslagsystemen leveren. Ook voor onderhoud en reparatie, verplaatsing, keuring van uw opslag en schoonmaak van uw bassin kunt u op ons rekenen. Voor alles op het gebied van foliebassins en opslag van water en slib bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende vormen en uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een foliebassin met elektrische bassinmixer die via een schakelaar bediend wordt. Dit kan middels een tijdklok en er is geen externe aandrijving bij nodig. Elk formaat foliebassin en iedere vorm kunnen wij voor u maken. Weet u niet welk formaat en welke vorm foliebassin voor uw bedrijf het beste is en wilt u meer weten over technische mogelijkheden die er zijn? Wij staan altijd voor u klaar om u, geheel vrijblijvend, te informeren over alles op het gebied van foliebassins en alles wat hiermee samenhangt. Wij komt graag ter plaatse bekijken welke oplossingen in uw situatie het beste resultaat bieden. Wij kunnen u ook een prijsindicatie geven of desgewenst een compleet uitgewerkte offerte. Wij doen er alles aan om topkwaliteit te combineren met lage prijzen en u zult dan ook verrast zijn over de lage kosten. Neem een keer vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, zodat wij alles rondom de aanleg van uw foliebassin kunnen doornemen!

Uitvoering van uw foliebassin
Het foliebassin is in alle afmetingen leverbaar, het is dus maatwerk. In principe is er een onbeperkte inhoud mogelijk. Wij kunnen de buitenkant van de dijk bekleden met taludbescherming, zodat de dijken beschermd zijn en er geen begroeiing op de dijk plaats vindt en wij leveren ook het vereiste hekwerk. U kunt kiezen uit diverse soorten folies, met elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie!