Mestopslag

Wopereis Stefos Opslagsystemen

Wopereis Stefos Opslagsystemen biedt totaalpakket op het gebied van mestopslag

Mestopslag is gebonden aan strenge wettelijke regels. Om daar probleemloos aan te kunnen voldoen is het zaak dat u beschikt over kwalitatief hoogwaardige opslagtoepassingen. Wopereis Stefos Opslagsystemen levert wat dat betreft complete systemen die desgewenst volledig op maat gemaakt kunnen worden. Een werkwijze waarmee we volledig aan uw persoonlijke wensen tegemoet kunnen komen.

Ons assortiment bestaat van silo's, folies voor bassins, drijfkleden en spankappen die geschikt zijn voor de mestoplsag maar ook voor industrie en waterzuiveringen voor opslag van slib en vervuild water. Ook leveren wij bordessen, trappen en afdekkingn van RVS, Aluminium, Verzinkt staal meestal voor indudtrie en waterzuiveringen. Wat dat betreft heeft u tevens keuze uit diverse soorten folies en materialen. We kunnen zowel standard silo’s en bassins leveren alsook complete imposante opstellingen van golfplaten, gaasmatten of beton. Natuurlijk bent u ook voor toebehoren zoals drijfkleden, spankappen en andere vormen van afdekking bij ons aan het juiste adres. Het spreekt in dat geval voor zich dat al onze producten voorzien van een KOMO Attest afgegeven door KIWA.

Wij komen de silo's of bassins voor mestopslag ter plekke bij u op het bedrijf volledig installeren. Tijdens de opbouw en installatie nemen we uiteraard alle mogelijke vormen van veiligheid in acht. Wat dat betreft kunt u met een gerust hart vertrouwen op het uitgebreide vakmanschap wat we de afgelopen 30 jaar binnen onze onderneming hebben opgebouwd.

Ons team is u ook graag op tal van andere vlakken behulpzaam. Wilt u bijvoorbeeld uw mestopslagsysteem verplaatsen of moet er onderhoud of een reparatie aan een silo of bassin verricht worden? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op Wopereis Stefos Opslgsystemen. Wij hebben ook goede samenwerkingsverbanden zodat wij het keuren en schoonmaken volgens de geldende regelgeving ook kunnen aanbieden. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw activiteiten volledig in lijn zijn met de Nederlandse wetregelgeving.

U ziet het. Op het gebied van mestopslag, slib/ water (vervuild) opslag en industriële vloeistof opslag kunnen we u letterlijk van a tot z van dienst zijn. Van de levering van complete systemen en aanverwante producten tot aan alle mogelijke vormen van vakkundige dienstverlening. Kort gezegd: bij Wopereis Stefos vindt u wat dat betreft alles onder één dak. Dat is niet alleen handig, maar ook uit praktisch oogpunt prettig. Door ons op meerdere fronten in te schakelen leren we uw bedrijf namelijk door en door kennen, waardoor we concreet met u mee kunnen denken om zo aan al uw wensen op het gebied van mestopslag te kunnen voldoen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden door te nemen.