Dit is Wopereis Stefos Opslagsystemen

Wopereis Stefos opslagsystemen is onderdeel van de Wopereis groep Leveringsprogramma Wopereis Groep en een begrip in de agrarische sector, industrie en bij waterzuiveringen voor het opslaan, afdekken van vloeistoffen. Het produceren, leveren en monteren stalen constructies van RVS, Aluminium en Verzinkt staal

Met de meer dan 80 jaar ervaring kunnen wij u standaard oplossingen aanbieden maar ook maatwerk oplossingen.

Jan Steenbergen is in 1984 begonnen in de mestopslag met Jan Steenbergen bv en doet nu de verkoop bij Wopereis Stefos opslagsystemen en is tevens lid van het College van Deskundigen “Agrotechniek”.

Wij leveren onze systemen allemaal (als mogelijk) met een KOMO attest afgegeven door KIWA volgens BRL 2342 

Ook maken wij op aanvraag van onze klanten maatwerk oplossingen en denken graag met u mee.

Wij werken in verschillende segmenten waaronder in de landbouw, industrie en bij waterzuiveringen. Elk segment vraagt zijn specifieke kennis en die kunnen wij door onze jarenlange ervaring aan u leveren.

Ook voor keuringen kunt u bij ons terecht, wij hebben samenwerkingen met verschillende gecertificeerde keuringsbedrijven. Waarom doen wij dit niet zelf: omdat wij vinden dat een leverancier van systemen zijn eigen systemen niet moet gaan keuren, dit om onpartijdigheid zeker te stellen.

Schoonmaken van silo’s wordt steeds meer gevraagd omdat door vaak slecht mixen er een steeds dikkere laag in de silo achterblijft, ook moeten de stalen silo's voordat deze gekeurd moeten worden geheel schoongemaakt worden volgens nieuwe regelgeving van november 2019.

Ons devies is:

LEVEREN VAN KWALITEITS SYSTEMEN EN HET ONTZORGEN VAN ONZE KLANTEN